hAAAAAAAA,,...,,,,mASOK!!!,,,,

~blog x semestinya tempat nak cerita masalah
~blog x semestinya tempat meluahkan perasaan..
~blog x semestinya tempat nak seb rahsia
~blog x semestinya tempah nak kutuK menGUtUk!!
~blog x semestinya diupdate hari,,
~jadi,,,,,,,
~bloG itu unIversaL,, ^_^

sebab ini lah ia dipanggil "the stylishsoleysoley"

sebab ini lah ia dipanggil "the stylishsoleysoley"
mira,bella,israq,fahan,mawi,mieyra,,thanx kat korang sebab bagi ilham buad blog nie,,nama yang style lar kan,,rindu dengan kenangan mase di KuLim,hopefully dapat ketemu korang lagi lar keyh,,,!!be followers ,, ^_^

anak2 en REd sekaliaN..

anak2 en REd sekaliaN..
"DOE',,anak-anak en Red ,,koang lah pahit manis aku mase blaja nie,,walaupun belainan perangai,otak,saiz,asal,tempat,tpi korang tetap besT,,masiNg2 ade kelebihan tersendiri,,semoga persahabatan ini akan terus terjalin hingga bila-bila ^_^

Wednesday, June 8, 2011

impian jadi nyata..

nukilan malam nie,,,iMpian,,,,hUH!!!!!!egtkan dah berkubur dah harapan abOut interview Spa 2,,,,xsangka,,,,aku ditawarkan program dalam sPA..latihan separa perubatan.,,waH!!,,macam xcaye,,sebeb dah berbulan lamanya impian 2 berkuber lepas keputusan temuduga yang teramat mengecewakan 2..hari nie die datang semula,,,Ya Allah,terima kasih kerana kau dah menghidupkan kembali impian Hambamu ini,,memang xterkata heppynye diri nie,,,,dalam surat 2 kate,,lapor diri bulan 7 nie,,bulan 7 gak start sem baru untuk poli,,,hampir pasti aku akan tinggalkan poli nie,,,dah makin berkurang geng sekelas aku t,,hmm,,orang yang aku syg kat poli nie pon,,t aku terpaksa tinggalkan,,tapi demi masa depan kan,,sekurangnya,,aku dah nampak masa depan aku dah,,,walaupOn terpaksa berpisah dgn rakan2,,,haish,,,xpelah,,,nie mungkin takdir kowt,,terima jelah,,sekurangnya parents aku heppy aku dapat nie,,,^_^

5 comments:

  1. gud luck with a new life !
    masa depan anda lebih cerah di sana

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sczwann ! do ur best ya ! ^.^

    ReplyDelete
  3. habisss.... mesin photostatt daa larii... huhuhu nie follow balekk aq naaa jgn lupa... http://apitbeskel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. de'din:thanx,,insyaallah
    nana:aq dapat selangor,,,
    eriN:haha,,thanx header 2,,,style,,
    apit:haa,,,aq wakaf t,,,ade pon,,oke ,,aq follow

    ReplyDelete