hAAAAAAAA,,...,,,,mASOK!!!,,,,

~blog x semestinya tempat nak cerita masalah
~blog x semestinya tempat meluahkan perasaan..
~blog x semestinya tempat nak seb rahsia
~blog x semestinya tempah nak kutuK menGUtUk!!
~blog x semestinya diupdate hari,,
~jadi,,,,,,,
~bloG itu unIversaL,, ^_^

sebab ini lah ia dipanggil "the stylishsoleysoley"

sebab ini lah ia dipanggil "the stylishsoleysoley"
mira,bella,israq,fahan,mawi,mieyra,,thanx kat korang sebab bagi ilham buad blog nie,,nama yang style lar kan,,rindu dengan kenangan mase di KuLim,hopefully dapat ketemu korang lagi lar keyh,,,!!be followers ,, ^_^

anak2 en REd sekaliaN..

anak2 en REd sekaliaN..
"DOE',,anak-anak en Red ,,koang lah pahit manis aku mase blaja nie,,walaupun belainan perangai,otak,saiz,asal,tempat,tpi korang tetap besT,,masiNg2 ade kelebihan tersendiri,,semoga persahabatan ini akan terus terjalin hingga bila-bila ^_^

Tuesday, June 14, 2011

SEdiH..

hari nie dgn rasminya aq dah dah dapat tawaran utk smbung blaja kat kolej kesihatan bersekutu sG.buloH selangor,,,heppy rasanya,,,tapi,,sedih gak bb dah xdapt nak jmpe kawan2 kat poli,,sume plak 2,,ngn p.a2 xdapat jmpe,,,yelah,,daftar 1 julai,,dak2 nie msok 10 julai,,memang xdan lah kan,,,nak jmpe korang semua,,so,,cite nie khas ntOk DOE crew,prsp PTss n sume kawan2,,,,hmmm,,,,serius sdey nak tinggalkan sume yang ade kat poli nie,,,dah setahun menetap,,,macam2 kenangan ade dalam poli nie nie,,,tapi pikirkan masa depan,,,kne korban sikit,,,lagi kelas doe,,,hmm,,macam2 dah lalui dgn dieowg,fara,lynn,rifhan,loga,ju,leyaa,harlina,kak yoNg,dea,apit,mate,mimi,danial,ajol,aidil,hazran,din,naim,khai,ashraf,acab,zamri,haris,faiz,ejat,paan,ayin,nazmi,ayin,aidil,an,piee ,,aku syg korang sume,,,aq nak mintak maaf kalau aku dah byk buad silap ngn korang,,buad korang marah ke,,xpuas hati ke,,,,aq mintak maaf sgt2,,,aku dah xdapat jumpe korang,,jumpe mane yang de buad short sem jee,,,huh!!!!,,,,,dah xde gelak tawa dah,,,gurau2,,,lepak2 tgok Ml,,,print kerja,,,,hahahaha,,sume 2 kenangan beb!!!!,,,,,men ftsal same2,,,,,fuH!!,,,aq akan rindu sume 2 doE!!!!,,xdapat nak join jamuan sem 3 nanti,,baru berangan nak buad baju kelas,!!!!ergghHH!!!!,,,,,,hmm,,tapi xpela,,,aku xkan lupa koranG sume,,,,koang pon jgn lupa aku,,,ade mase,,kte jmpe lah lagii,,,hek3,,,,khas nTok faraH dilia,,,terimak kasih untuk cokelat 2,,,ko org pertama bagi bufday present kat aq 2,,,,tnax,,plastik cokelat kegemaran aku 2 xkan aku buang,,,bb,,pasnie dah xmerasa coke lat langkawi dah,,,,n fara,,jgn sdey2 aq xde,,,ko leh cntct aq bila2 masa,,,cme,,kalau ade masalah,,ko gtaw lah,,,aq dah xde sini,,xleh nak taw ko ad masalah ke x.....n jgn sdey2 yeee,,,ade mase kte kuar same2 macam hari 2 fara,,,jge clasmate kte baek2,,,hehehehe,,,,ntok prsP ptss!!fuH!!!,,,hmm,,,sem depan xmerasa pelbagai program dah,,,baju koperat poN xdapat pakai,,tapi aku nak gak baju koperaT 2,,!!!thanx 2 kak miza bab nak tolong delivered baju 2 t,,,banyak kenangan dalam kelab nei,,aku sgt syg2 kelab nie,,,kite macam adik bradik dah,,,,wancha,,man,ejat,khai,aidil,isma,n byk g,,,best bekerja ngn koranG,,,,dari dulu aq sgt suka prsP,,,sem depan n selamanya,,,korang agelah prsp bek3,,,jadi macam zaman dulu2,,xde gaduH2,,kte bersatu as famiLy,,!!!!!jadi sehebat JPP n prsp yang laen,,,aku taw korang mampu melakukan itu,,,,,,,,,,,jgn ade sengketa,,,,senior junior sama jee,,,,,,,aq msti rindu korang t,,,hmmm,, :(,,,rindu UKK,,,dah tatw ak cakap pedah,,,!!!!sedeY ,,adioS ^_^

2 comments:

  1. gud luck with a new place =)

    ReplyDelete
  2. jangan cedey2 lah wan..
    okey ?
    t da mace, twon lahh perlis jmpa kawan2..
    and..
    gudluck oke ?
    mace depan suma ney..
    eh eh.. jgn lupa follow me back eyh ?
    sya bawu lagi (:

    ReplyDelete